Vacatures

Ervaren IT-auditor (project basis)

Wij zoeken een ervaren en gecertificeerde IT-auditor (RE of CISA) die zijn/haar sporen heeft verdiend in het complexe vak van IT-auditing binnen de overheid of het (grotere) bedrijfsleven. FIN2ITion is een team van professionals. Zelfstandigen, maar ook mensen die in loondienst functioneren, die van elkaar weten waar kennis en expertises liggen, waar mogelijkheden en kansen nog onbenut zijn. Die de kracht van gezamenlijkheid inzien. Het benaderen van potentiële opdrachtgevers vanuit dat team voegt waarde toe aan de kwaliteit van jouw persoonlijke aanbod! Net als in de sportwereld gaan wij voor het hoogste podium, de eerste plaats. Onze drive en motivatie zit in tevreden klanten die ons graag zien komen en vertrouwen op steeds weer een topprestatie.

Mannen en vrouwen die ook zien dat kennisdelen en kennisuitwisseling niet alleen een persoonlijke verrijking oplevert, maar tevens voor de opdrachtgevers toegevoegde waarde genereert. Door ieders persoonlijke investering in tijd en bijdrage aan het kennisniveau van de groep als geheel wordt gewerkt aan een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en een in de markt niet te onderschatten uitstraling.
Voor echte deskundigen hebben wij naast een interessante projectvergoeding ook een zeer aantrekkelijke prestatie-afhankelijke bonus! Interesse? Stuur je CV naar info@fin2ition.nl