Over ons

FIN2ITion is opgericht in 2004 in Rotterdam en heeft sindsdien een beheerste groei gekend in zowel klantenkring als aangesloten netwerkcollega´s en is inmiddels een middelgrote organisatie op het specialistische terrein van IT auditing en informatiebeveiliging, werkzaam in geheel Europa, met een sterke focus op West-Europa.
FIN2ITion werkt zowel met medewerkers in dienst als met een pool van vaste netwerkcollega’s die op projectbasis aan ons verbonden worden. Alle consultants hebben een ruime ervaring (veelal meer dan 15 jaar) opgedaan als IT consultant, IT auditor of financial in zeer verschillende omgevingen.

Interne kwaliteitsbewaking wordt gerealiseerd conform de richtlijnen van de beroepsorganisatie NOREA (de Nederlandse Orde van Register IT auditors). Daarnaast zijn veel (netwerk)collega’s, afhankelijk van hun specialisme, aangesloten bij beroepsorganisaties als ISACA en NBA.

De kracht van FIN2ITion is een klantvraag snel kunnen vertalen in benodigde expertise, aanpak en te verwachten inzet en kosten. Hiermee wordt een traject van externe inhuur zowel voor de opdrachtgever als de opdrachtnemer transparant en beheersbaar, een situatie die de 2 partijen (de 2 in de naam FIN2ITion) wensen. En hoeft u dus niet bang te zijn voor consultants die ‘los gaan’ in uw organisatie zonder dat u er grip op hebt na het zetten van de handtekening onder het contract.